"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MERSİN’DE TRAJİKOMİK OLAY: HIRSIZ BOZUK TELEFONU ÇALDI

Mersin’de telefonunu yaptırma bahanesiyle girdiği dükkanda masadaki cep telefonunu çaldığı iddia edilen şahıs, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Mersin’de telefonunu yaptırma bahanesiyle girdiği dükkanda masadaki cep telefonunu çaldığı iddia edilen şahıs, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Masadaki 6 telefondan bozuk olanı çalan şüpheliye çağrıda bulunan telefoncu, “O telefon yapılmaz. Geri getir” dedi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 18. Cadde üzerinde bulunan bir telefoncuya gelen şüpheli bir kişi, ekranı kırık olan telefonunu yaptırmak istedi. Telefoncudaki çalışanları bir süre oyalayan şahıs, ardından içerdekilerin boşluğundan yararlanarak, masa üstünde bulunan bir telefonu cebine attı. Bir süre daha çalışanlarla konuşan şahıs, ardından kendi telefonunu da alarak bölgeden uzaklaştı. Daha sonra masadaki bir telefonun eksik olduğunu gören telefoncu, güvenlik kameralarından telefon çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi.