"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

25 KİLOMETRELİK SAHİL PETROL ATIKLARINDAN TEMİZLENDİ

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesini (MTOSB) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Başkanvekili Veysel Memiş, Yönetim Kurulu Üyesi Seyfetullah Işık ve Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başsavcı Öztoprak’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Başkan Tekli, MTOSB Yönetim Kurulu olarak yatırımcıların refahı için çalıştıklarını belirterek, “Mersin’e yeni yatırım alanları kazandırmak en büyük görevimiz. Mevcut yatırımcılarımızın üretim hatlarında aksama olmaması adına çalışmalar yürütürken, bir taraftan da kentimize yeni yatırım alanları kazandırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda 4. OSB’nin yapımında son aşamaya geldik. Hemen ardından ise 5. ve 6. Organize Sanayi Bölgelerimizin bürokratik işlemlerine başlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, hatta daha kısa bir süre içerisinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin 6. etabında fabrikaların üretime başlamasını hedefliyoruz” dedi.