"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MERSİN’DE TOROSLAR ULUSLARARASI YARI MARATONU HEYECANI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “5 kategoride düzenlenecek yarı maratonumuzda sporcular şampiyonluk için ter dökecek ve o gün şampiyonluk tacını çocuklarımız ve özel sporcularımız taşıyacak” dedi.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz öncülüğünde düzenlenecek Toroslar Uluslararası Yarı Maraton ile binlerce sporcuyu ağırlayacak. Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin Valiliği himayesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde, paydaş kurum ve kuruluşların desteğiyle 21 Kasım’da gerçekleşmesi planlanan Toroslar Uluslararası Yarı Maratonunun 2. Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çağrı Çetin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Trafik Denetleme Şube Müdürü Ali Garanlı, Toroslar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Reşit Çimen, Atletizm İl Temsilcisi Halil Oğuz, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Temsilcisi Ali Adalıoğlu, kurum temsilcileri ve belediye başkan yardımcılarıyla teknik ekip katıldı. Toplantıda, maraton hakkında bilgiler verildi, karşılıklı görüş alışverişine bulunuldu.