"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN YILMAZ, 100 GENCİ MAÇA GÖTÜRDÜ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel İdman Yurdu ile Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçını, 100 genç ile birlikte izledi.
Hayatlarında ilk defa stadyumda, tribünden maç izleyen gençler büyük coşku yaşarken, Başkan Yılmaz, “Kentimizin takımı İçel İdman Yurduna gençlerimizle sahip çıkıyoruz. Toroslarımızdan 100 gencimizle her maçta takımımızın yanındayız” dedi.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Toroslar’da yaşayan gençlere stadyumda maç izleme keyfi yaşatıyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaşları 12 ile 18 arasında değişen, ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin sporcuları olan 100 genç, Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz ile birlikte stadyuma giderek, İçel İdman Yurdunun, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile oynadığı maçın heyecanına ortak oldu. Başkan Yılmaz, maç sırasında gençlerle birlikte alkış ve tezahüratlarda bulunarak kentin takımına destek verdi, takımın taraftar grubu olan “Kırmızı Şeytanlar” ile birlikte heyecanlı bir maç takip edildi.

“Biz İçel İdman Yurdu’na Gönül Bağı ile bağlıyız” diyerek başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Toroslar Belediyesi, 100 genci İçel İdman Yurdunun evinde oynadığı maçlarda ağırlayacak. Gençler, TFF 3. Lig. 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdunun iç saha maçlarını, Başkan Yılmaz ile birlikte izleme fırsatı bulacak.