"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

NAKLİYECİLERDEN BAŞKAN GÜLTAK’A TEŞEKKÜR

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, nakliyeci esnafı ile bir araya gelerek, belediye olarak yasal hakları olmasına rağmen Huzurkent’te bulunan 94 dönümlük arazi ile ilgili hukuki başvuruda bulunmayacaklarını ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin önünü açacaklarını kaydetti.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, nakliyeci esnafı ile bir araya gelerek, belediye olarak yasal hakları olmasına rağmen Huzurkent’te bulunan 94 dönümlük arazi ile ilgili hukuki başvuruda bulunmayacaklarını ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin önünü açacaklarını kaydetti. Nakliyeci esnafından teşekkür alan Başkan Gültak, “Bu iş kamu yararına yapılan bir iştir. Derdimiz kavga değil; memleketin sorunlarını çözmek” dedi.

Mersin Nakliyeciler Sitesindeki toplantıya, Başkan Gültak’ın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri, Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda esnaf katıldı. Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, bahse konu arazinin Akdeniz Belediyesine ait olduğunu Başkan Gültak’tan öğrendiklerini ifade ederek, “Araziye ilişkin mahkeme gibi bir durumla karşılaşacağımız aşikardı. Geldik; sizinle de görüşüp rica ettik. Siz de zaten son meclis konuşmanızda canlı yayında desteklerinizi bizzat açıkladınız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu