"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

GÜLTAK: “ESNAFIMIZ EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARIYOR”

“Esnafımız ekmeğini taştan çıkarıyor” diyen Gültak, esnafın talep, öneri ve şikayetlerini dinledi; çözüm için harekete geçti.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkanı Mustafa Gültak’ın esnaf ile bir araya geldiği buluşmaya, Nail Göksu İş Hanı ve Telefoncular Pasajı Başkanı Cesim Uysal, Camişerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de katıldı.

Buluşmada esnafın taleplerini dinleyen Gültak, göreve geldikleri ilk günden bu yana gerçekleştirdikleri Akdeniz’deki değişim ve dönüşüm ile ilçeye ivme kazandıran hizmet, proje ve çalışmaları da anlattı.
“Esnafın kahvaltısı değerlidir”
Başkan Gültak, esnafın daveti üzerine kahvaltıda bir araya geldikleri ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Esnafın kahvaltısı değerlidir. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Anam da beni şuradan 200 metre geride küçücük bir dükkanın içinde büyüttü. Benim babam Mersin’in en eski elektrikçilerinden birisiydi. O inşaatlara giderken annem dükkana bakardı. Ben de bu sokaklarda büyüdüm. Esnaf bizler için önemli ve bir o kadar da değerli bir kriterdir” diye konuştu.