"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

TOROSLAR’DA ENDURO MOTOFEST YARIŞLARI DÜZENLENDİ

Toroslar Belediyesi, 25 günde hazırladığı ve Türkiye’nin en iyisi olmada iddialı Süper Enduro Pist’nde adrenalin tutkunlarını, Extreme Enduro Motofest Yarışları ile bir araya getirdi.

Toroslar Belediyesi, 25 günde hazırladığı ve Türkiye’nin en iyisi olmada iddialı Süper Enduro Pist’nde adrenalin tutkunlarını, Extreme Enduro Motofest Yarışları ile bir araya getirdi. Motosikletleriyle akrobatik hareketler yapan sporcular, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Şampiyonlar Şampiyonu lakaplı Milli Sporcu Şakir Şenkalaycı ile Mersinli Türkiye Motodrag Şampiyonu Caner Kıt da yarışlarda jüri üyeliği yaptı.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Extreme Enduro Motofest Yarışları”, Türkiye’nin dört bir yanından büyük ilgi gördü. Başta Sivas, Konya, Bursa, Sakarya, Hatay, Adana, İstanbul ve Mersin olmak üzere birçok il ve ilçeden toplam 120 sporcunun katıldığı yarışlar; prestij (pro), usta, hobi, veteran, gençler ve minikler olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirildi.

Mersin Valiliği himayesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Mersin Otomobil Sporları Kulübü, Mersin Motosiklet Spor Kulübü, Mersin Enduro Kulübü ile Toroslar Enduro Kulübü işbirliğinde düzenlenen yarışlarda, motosiklet tutkunları 2 gün boyunca hünerlerini sergiledi.