"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN YILMAZ, İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin’in ve Türkiye’nin geleceği için ana konteyner limanının gerekli olduğunu belirterek, bu konuda yapılacak çalışmaya katılmaya ve irade ortaya koymaya hazır olduklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, Mersin’deki iş insanlarıyla bir araya geldi. 4 merkez ilçe belediye başkanını katıldığı ve kentin ekonomik potansiyeli, lojistik gücü, istihdam ve yatırım imkanlarının konuşulduğu toplantıda projelerini ve çalışmalarını anlatan Yılmaz, çözüm önerilerini sundu.

Türkiye’nin güvenli geleceği üzerinde uzlaşmanın ve ilerlemenin önemine dikkat çeken Yılmaz, “Farklılıklarımızı zenginlik olarak düşünelim. Çocuklarımızın daha güçlü bir ülkede yaşaması için bir araya gelip ortak güçlü geleceğimize doğru hareket etmemiz gerekir” dedi.

“Dinamikleri sürekli anlayıp, algılayıp, güncelleyip buna uygun projeler yapmak bizim için önemli” diyen Yılmaz; “5 yıl önce hepimiz aynı fikirde, aynı şeyi yapmayı düşünmüş olsak bile yapacağımız tüm işleri, tüm projeleri, kişisel ve ticari olarak pozisyonlarımızı yeni dinamiklere göre oluşturmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu.