"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BÜYÜKŞEHİR MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMINDA MORALLER YERİNDE

Bazı oyuncuların Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle karantina sürecinde olan Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı, yeni testlerin negatif çıkması üzerine antrenmanlarına başladı.

Kendi evinde Akhisar Belediye Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan MSK Erkek Basketbol ekibi, galibiyeti hedefliyor.

Karantina sürecinde oldukları için geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilecek karşılaşmaları ertelenen MSK Erkek Basketbol Takımı, 8 gün içerisinde 3 farklı karşılaşmada ter dökecek. İlk olarak 15’inci hafta mücadeleleri kapsamında 9 Ocak’ta saat 17.30’da Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda Akhisar Belediye Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan MSK Erkek Basketbol Takımı, 12 Ocak’ta saat 14.00’te 13’üncü hafta mücadeleleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u evinde konuk edecek.

17 Ocak’ta ise 14’ncü hafta mücadeleleri kapsamında İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 17.00’de Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan MSK Erkek Basketbol Takımı, arka arkaya gerçekleştireceği mücadelelerde galibiyet arayacak.

MSK Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Hikmet Şahin Ateşdağlı, 7 oyuncularının koronavirüse yakalandığını ve bu nedenle de bir haftadan fazla eksik antrenmanlarının olduğunu ifade ederek, Atakan Erdek’in dışında tüm oyuncular ile antrenmanlara yeniden başladıklarını belirtti. Ateşdağlı, “Şimdi tam takıma yakın bir antrenman yapıyoruz. Samsun maçından sonra yakaladığımız ivmeyi bir hafta içerisinde oynayacağımız üç maç ile tekrar yukarıya taşımak istiyoruz” dedi