"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

ÖĞRENCİ ÇALIŞMA MERKEZİNDE ÇAY, KAHVE VE İNTERNET ÜCRETSİZ

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Öğrenci Çalışma Merkezi, öğrencilere ücretsiz çay, kahve ve internet eşliğinde konforlu bir çalışma ortamı sunuyor.

Haftanın 6 günü 08.00-19.00 saatleri arasında hizmet veren merkezden günlük ortalama 60 öğrenci faydalanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Öğrenci Çalışma Merkezinde, öğrencilere sessiz ve konforlu bir çalışma ortamı sunuluyor. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Öğrenci Çalışma Merkezi, pazar günü hariç haftanın 6 günü hizmet veriyor. Öğrencilerin tüm hizmetlerinden ücretsiz yararlandığı merkezde zengin bir kütüphane, konforlu çalışma alanları ve mini mutfak yer alıyor. Öğrencilerin HES koduyla alındığı merkez, düzenli olarak temizlenip dezenfekte ediliyor. Bu sayede öğrencilere sağlıklı bir çalışma ortamı da sunuluyor.

Öğrenci Çalışma Merkezini kimi öğrenci ders çalışmak için kimi ise kitap okumak için değerlendiriyor. Okuma köşelerinde kitap okuyan öğrenciler, merkezdeki zengin kütüphaneden Nazım Hikmet, Oğuz Atay ve Zülfü Livaneli gibi usta yazarların kitaplarına ulaşabiliyor. Çalışma masalarında ise öğrenciler ücretsiz internetle sınavlara rahat bir şekilde hazırlanma olanağı buluyor.