"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN GÜLTAK: “AKDENİZ 30 MİLYON LİRA TUTARINDA SPOR TESİSLERİ KAZANACAK”

Akdeniz Belediye Meclisinde, Nacarlı Mahallesine 250 seyirci kapasiteli bir spor salonu; Yalınayak Mahallesine de gençlik merkezi ile açık ve kapalı spor tesisleri yapılmak üzere belediyeye ait bazı taşınmazların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi oy birliği ile kabul edildi.
Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Mustafa Gültak, “Akdeniz 30 milyon lira tutarında spor tesisleri kazanacak “ dedi.
Akdeniz Belediye Meclisi, Muhammet Mustafa Gültak başkanlığında şubat ayı ikinci birleşimini belediye konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıda, 21 Mayıs-18 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivaline, Akdeniz Belediyesi tarafından 150 bin TL destek sağlanmasına ilişkin ilgili komisyonlardan da oy birliği ile gelen gündem maddesi, meclis üyelerinin yine oy birliği ile kabul edildi.
Spor tesisleri ve gençlik merkezi yapılması için tahsisler onaylandı
Mecliste; mülkiyeti Akdeniz Belediyesine ait Nacarlı Mahallesinde bulunan 2 bin 545 metrekare yüzölçümüne sahip, atıl haldeki taşınmazın yerine 250 seyirci kapasiteli spor salonu yapılması şartıyla Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 15 yıllığına bedelsiz tahsisinin yapılması ile ilgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Mülkiyeti Akdeniz Belediyesine ait Yalınayak Mahallesinde bulunan 37 bin 270 metrekare yüzölçümündeki taşınmazın 15 bin metrekarelik kısmına da ‘Gençlik Merkezi’ ile ‘Açık ve Kapalı Spor Tesisleri’ yapılmak şartıyla Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 15 yıllığına bedelsiz tahsisinin yapılması da oy birliği ile onaylandı.