"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN GÜLTAK’TAN TIRMIL’A SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Tırmıl bölgesine FIFA standartlarında 750 kişilik bir futbol sahası ile kapalı spor salonu yapılacağı müjdesini verdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Tırmıl bölgesine FIFA standartlarında 750 kişilik bir futbol sahası ile kapalı spor salonu yapılacağı müjdesini verdi. Alanı yerinde inceleyen Başkan Gültak, “Bu tesis, Özgürlük Mahallesini ve Akdeniz’i ön plana çıkaracak. Hedefimiz göç veren değil, göç alan bir Akdeniz” dedi.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Mustafa Gültak, Özgürlük Mahallesini ziyareti sırasında Tırmıl Tepe Spor Kompleksi hakkında açıklamalarda bulundu. Gültak, “Yıllardır buraya aday olanlar veya seçilenler, Tırmıl Tepe etrafından hep bahsederler. Eski miting alanı. Öncesinde futbol maçları oynanırdı. Farklı amaçlarla kullanıldı ama hiçbir zaman rantabl kullanılır hale gelmedi. Gençlik ve Spor Bakanımız ile Valimiz ve Spor Toto Teşkilatı ile yaptığımız görüşmelerimiz sonucunda, Tırmıl bölgesine FIFA standartlarında 750 kişilik bir futbol sahası ve basketbol, voleybol, güreş gibi antrenmanların yapılabileceği kapalı bir salonu planladık” diye konuştu.