"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MERSİN’Lİ KADIN CİNAYET KURBANI

Mersin’de Gülsüm KUYAR isimli kadın boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Gülsüm Kuyar’ın çalıştığı okula gelen Mehmet Kuyar, Gülsüm Kuyar’ı burada bıçaklayarak kaçtı. Ağır yaralı olarak hasteneye kaldırılan Mersin Gülnarlı 2 çocuk annesi Gülsüm (Acar) Kuyar (29) kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
İkamet ettiği Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Kuyar (33) tarafından, çalıştığı okulda bıçaklı saldırısı ile öldürülen Gülsüm Kuyar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin bitirilmesinden sonra, Ankara’dan getirilerek Gülnar İlçesi Konur Mahalle Mezarlığında defnedilecek.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli Mehmet Kuyar’ın yakalanması için çalışması başlattı.
Gülsüm Kuyar’ın Mersin’de yaşayan ve cenazeyi teslim almak için gelen yakınları Ankara Adli Tıp Kurumu önünde büyük üzüntü yaşadı. DHA’ya konuşan Gülsüm Kuyar’ın dayısı Şeref Gilik, “Yeğenim okulda çalışıyordu. Eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşıyordu ve bu sebeple anlaşmalı şekilde boşanacaklardı. Ayrılmanın eşiğindeyken aralarında bir tartışma yaşanmış. Olay günü de okulun dağılmasını beklemiş ve daha sonra içeri girmiş. Herkesin dağılmasını beklemiş. Ondan sonra da sınıfın içerisinde bıçaklamış, 11 bıçak darbesi vurmuş. Olayı gören mesai arkadaşı varmış ama korkudan kaçmışlar. Yaklaşık 12 yıldır evliydiler” dedi.