"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

’2. AKDENİZ’DE YAŞAM’ KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, ’Akdeniz’de Yaşam’ konulu ödüllü fotoğraf yarışmasının bu yıl ikincisinin düzenlendiği bildirildi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ‘Akdeniz’de Yaşam’ konulu fotoğraf sergisinin bu yıl ikincisi organize ediliyor. Değerlendirmeye gönderilecek fotoğrafın, Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde çekilmesi şartı var. Yarışmaya Mersin’in her yerinden dileyen herkes katılım sağlayabilir. Yarışma başvurusu sadece ‘kultursosyal@akdeniz.bel.tr’ mail adresinden yapılacak. Jüri değerlendirmesi sonucu 1’inci olan esere 5 bin, 2’nci gelen esere 4 bin, 3’üncü olan esere ise 3 bin TL ödül verilecek.

“Yarışmamıza tüm fotoğraf severler davetli”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün bu yıl ikincisini organize ettiği ‘Akdeniz’de Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasının herkese açık olduğunu belirterek, tüm fotoğraf severlere katılım çağrısı yaptı. Gültak, “Fotoğraf yarışması ile bir yandan Akdeniz ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak, ayrıca Akdeniz’in bugüne dek gün yüzüne çıkmamış saklı kalan güzelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Yarışmamız sayesinde Akdeniz’e ait zengin bir arşiv ve gelecek için güzel bir hafıza oluşturma şansı da bulacağız. Akdeniz’in tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini gün yüzüne çıkaracak yarışmaya tüm fotoğraf sanatçıları ve amatör fotoğrafçıları davet ediyorum. Bizim için özel anlamı olan yarışmamıza katılacak herkese şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.