"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

ŞEHİR TİYATROSU TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

“Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri” 11 Mart’ta başlıyor.

Türk tiyatrosunun eleştirmenleri, sanatçıları, yazarları, yorumcuları ve yönetmenlerinin de davetli olarak katılacağı Tanıtım Günleri ile değişen, dönüşen ve yeniden yapılandırılan Şehir Tiyatrosu’nun tüm Türkiye’ye tanıtılması amaçlanıyor. Sanat dolu 6 gün boyunca Şehir Tiyatrosu’nun 8 oyunu seyirci ile buluşacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesinin 11-16 Mart tarihleri arasında düzenleyeceği “Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri” ile sanatseverler birbirinden güzel oyunları izleme fırsatı bulacak.

8 oyun sanatseverlerle buluşacak

Tanıtım Günleri kapsamında; 11 Mart Cuma günü saat 20.00’de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde ‘Buzlar Çözülmeden’, 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Nevid Kodallı Sahnesinde ‘Vahşet Tanrısı’, yine aynı gün saat 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde ‘Matruşka’ isimli oyunlar Mersinli sanatseverler ile buluşacak. 13 Mart Pazar günü saat 14.00’te Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde ‘Gökkuşağının Altında’ ve yine 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Nevid Kodallı Oda Tiyatrosunda ‘Ölümü Ardından Gezdirenler’ oyunları sahneye konulacak. 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde ‘Kozalar’, 15 Mart Salı günü saat 20.00’de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde ‘Aslolan Hayattır’ sahnelenecek. Tanıtım Günlerinin son günü olan 16 Mart Çarşamba günü ise saat 17.00’de Nevid Kodallı sahnesinde ‘Sırça Biblolar Okuma Tiyatrosu’ seyirci ile buluşacak.