"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

YETENEK DÖNÜŞÜM PROJESİ İSTİHDAM KAPILARI AÇIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezinin, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında hayata geçirdiği ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ çerçevesinde açılan mesleki eğitim kursları devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, proje ile iş gücü piyasasının ihtiyacına göre belirlenen lojistik, yönetici asistanlığı, genel muhasebe ile muhasebe ve finansman alanlarında eğitimler sürüyor. Eğitimler uzman öğretmenler tarafından Yenişehir Halk Eğitim Merkezi, Akdeniz Halk Eğitim Merkezi ve Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında veriliyor.

“Amacımız, adaylarımızın mesleki eğitim alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamak”

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Yetenek Dönüşüm Projesinin iş arayanlara yönelik birçok hizmeti tek pakette sunan bir proje olduğunu söyledi. Birçok paydaşın olduğu projeyi genişletme çabası içerisinde olduklarını belirten Özada, “Amacımız; adaylarımızı hem geleceğe hazırlamak hem iş arama tekniklerini öğretmek hem de mesleki eğitim alanında kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak” dedi.