"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU, AKKUM GENÇLİK KAMPI AÇILIŞINA BİSİKLETLE GELDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mersin’in Silifke ilçesinde Akkum Gençlik Kampı’nın açılışını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mersin’in Silifke ilçesinde Akkum Gençlik Kampı’nın açılışını yaptı. Gençlerle birlikte bisiklete binen Bakan Kasapoğlu, kampa pedal çevirerek girdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi program çerçevesinde Mersin’e geldi. Kasapoğlu’nun kentteki ilk durağı Mersin Valiliği oldu. Mersin’de programını tamamlayan Bakan Kasapoğlu Silifke ilçesindeki Akkum Gençlik Kampı’nın açılışına geçti. Kampın önünde araçtan inip gençlerle birlikte bisiklete binen Bakan Kasapoğlu, Akkum Gençlik Kampı’na pedal çevirerek girdi.

Bakan Kasapoğlu, Akkum Gençlik kampında ilk olarak Gençlik Merkezleri ve Yurtlardaki el sanatları ürünleri sergisini ziyaret etti. Daha sonra Silifke Belediyesi Halk Oyunları grubunu izleyen Bakan Kasapoğlu, farklı şehirlerde ki gençlik kampına canlı bağlantı yaptı. Denizde yelkenlilerin, katamaranların geçişini ve jet-ski gösterilerini izleyen Bakan Kasapoğlu, gençlerle buluştu. Program milli sporcuların yüzerek Bakan Kasapoğlu’na bayrak teslim etmesi ve kampın açılışıyla son buldu.