"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

VALİ PEHLİVAN: “YATIRIMCILARIMIZA DEVLETİMİZİN SAĞLADIĞI DESTEKLER BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEKTİR

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, girişimcilere, yatırımcılara devletin ve ilgili bakanlıkların sağladığı desteklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Mersin Ticaret Borsası Meclis Toplantısı, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şerafettin Memiş, Meclis Başkan Yardımcısı Selami Dervişoğlu ile meclis üyeleri katıldı.

Vali Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmasında, her sektörde önemli potansiyellere sahip olan, gelişim yolunda önemli ilerlemeler kat eden Mersin’in, daha da gelişip kalkınması için bütün kesimleriyle, tüm sektörleriyle istişare, işbirliği ve koordinasyon içinde müşterek gayretle çalışmasının önemine vurgu yaptı. Vali Pehlivan, Mersin’in her alanda çıtasının daha da yükseleceğine inandığını ifade ederek, “Muhtelif sorunların çözümünde istişarenin, yapıcı fikir ve önerilerin çok önemli bir yeri var. Gönül birliği, elbirliği ve iş birliği içinde çalıştığımız sürece başarılı neticeler artarak devam edecektir. İlimizde yatırım yapan, üretime, istihdama, ihracata katkı sağlayan veya bundan böyle sağlayacak olan herkese teşekkür ediyorum. Girişimcilerimize, yatırımcılarımıza devletimiz, ilgili bakanlıklarımızın sağladığı destekler bundan sonra da devam edecektir” dedi.