"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

7.ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI MERSİN’DE SONA ERDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde bu yıl 7.’sini organize ettiği ‘Uluslararası Satranç Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

7’den 70’e her yaştan sporcunun olduğu turnuvaya ülkemizden 234 sporcunun yanı sıra Azerbaycan’dan 31, İran’dan 10, Rusya’dan 4, Suriye’den 3, Gürcistan’dan 1, Hindistan’dan 1, Kırgızistan’dan 1, Norveç’ten 1, Türkmenistan’dan 1, Filistin’den 1, ABD’den 1, KKTC’den 2 olmak üzere 291 sporcu katıldı.

A kategorisi sıralama ödüllerinde birinci Karthik Venkataraman; En iyi Türk sporcu Eke Salih; En iyi yerel sporcu İskandarov Misratdın; 50 yaş üstü en iyi sporcu Ulybin Mikhail; En iyi kadın sporcu Mahidan Anousha oldu. B kategorisi sıralama ödüllerinin birincisi Ünsal Görkem; En iyi yerel sporcu Özen Saadet Alperen; En iyi 50 yaş üstü sporcu Kadrash H.; En iyi kadın sporcu ise Zahedifar Anahita oldu.

C kategorisi sıralama ödülleri birincisi Gafarov Niyazi; En iyi yerel sporcu Öz Ege; En iyi kadın sporcu ise Bassari Senem Gül olurken; D kategorisi sıralama ödülleri birincisi Okuyan Zeynep İmge; En iyi yerel sporcu Atfe Omar; En iyi kadın sporcu ise Okuyan Zeynep İmge oldu.