"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

’3.BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ DAİRESİ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından; çalışan personelin moral ve motivasyonunun yükselmesi, dayanışma ile birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi amacıyla ’3. Birimler Arası Futbol Turnuvası’ düzenlendi.
Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvada final maçı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi personeli arasında gerçekleşti. Maçı kazanan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi turnuvanın şampiyonu olurken ilk üçe giren takımlara kupa ve madalya verildi.
18 takım yer aldı
18 takımın yer aldığı turnuvada maçlar; çeyrek final, yarı final ve final şeklinde gerçekleşti. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı birinci, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ikinci, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı takımı ise üçüncü oldu. Final maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok da Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi takımında yer aldı. Turnuvaya takımlarda yer alan sporcuların aileleri de katıldı.