"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MERSİN’DE YENİDEN SEÇİLEN VAHAP SEÇER, MAZBATASINI ALDI

Mersin’de yeniden seçilen ve mazbatasını alan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Her 10 oyun 6’sını aldık ama bizim değildir. İçerisinde emanet oylar var” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Vahap Seçer, beraberindekilerle birlikte Mersin Adliyesi’ndeki ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Seçer, mazbatasını aldıktan sonra bir grup vatandaş eşliğinde Zeytinlibahçe ve İstiklal caddeleri güzergahından yürüyerek Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Kalabalık bir grubun karşıladığı Seçer’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra beraberindekilerle yürüyerek geçtiği belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Seçer, kendilerine oy veren vermeyen tüm Mersinlilere teşekkür ederek, “Bize oy verenlerin yüzünü asla kara çıkarmayacağız” dedi.

Mersin’i küçük bir Türkiye’ye benzeten Seçer, “5 yıldır Mersin’de bir huzur ortamı vardı. Mersin huzurlu bir kenttir. Mersin barış içinde olan bir kenttir. Mersin yükselen bir kenttir, kalkınan bir kenttir. Bunları hep beraber yaptık. Bundan sonra daha da iyi olacağız. Şimdi zor günler geride kaldı. Her yurttaşımız bizim nezdimizde eşit yurttaştır. Herkesin kimliği, herkesin dini inancı, mezhebi, meşrebi, onun onurudur, şerefidir. Mersin’de herkes kendini rahat hissetsin. Herkes cesurca, onurluca ’ben Mersinliyim’ desin. Hepimiz Mersinliyiz. Bizim kimliğimiz artık Mersinli kimliğidir. Herkes Mersinliyim demekle Mersin’e sahip çıkar” diye konuştu.