"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MERSİN’DE ’UN KATKISI PROJESİ’ KAPSAMINDA DESTEKLER SÜRÜYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE DEZAVANTAJLI BÖLGELERDE YAŞAYAN AİLELERE YÖNELİK YÜRÜTÜLEN ‘UN KATKISI PROJESİ’ BU YIL DA BAŞLADI. ‘HAMURUMUZDA DAYANIŞMA VAR’ SLOGANIYLA MERSİN’İN 13 İLÇESİNDE YAŞAYAN DAR GELİRLİ 30 BİN AİLEYE 10’AR KİLO ŞEKLİNDE PAKETLİ UN DAĞITIMI EKİPLERCE TİTİZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR. (İHA/MERSİN-İHA)

Mersin Büyükşehir Belediyesince dezavantajlı bölgelerde yaşayan ailelere yönelik yürütülen ‘Un Katkısı Projesi’ bu yıl da başladı. ‘Hamurumuzda dayanışma var’ sloganıyla Mersin’in 13 ilçesinde yaşayan dar gelirli 30 bin aileye 10’ar kilo şeklinde paketli un dağıtımı ekiplerce titiz bir şekilde sürdürülüyor.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve toplam 300 bin kilogram dağıtımın yapılacağı çalışma kapsamında mutfakların un ihtiyacı karşılanırken, aile bütçesine de katkı sağlanmış oluyor. Büyükşehir Belediyesinin belirli zamanlarda dağıttığı gıda kolilerinin yanı sıra un paketleri de ihtiyaç sahibi ailelerin mutfaklarına bereket oluyor.