"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MERSİN’DE NARKOTİK OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Mersin’de jandarma ve polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda toplam 2 kilo 900 gram kubar esrar ve bir miktar sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Farklı noktalarda yürütülen çalışmalarda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, Malatya’dan Mersin’e seyahat eden A.R.A. yönetimindeki araç otoyolda durduruldu. Araçta gerçekleştirilen aramada 2 kilo 900 gram kubar esrar bulundu. Operasyon kapsamında araç sürücüsü gözaltına alındı. Polis ekiplerinin yürüttüğü ayrı bir çalışmada ise uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen N.S. isimli şüpheli tespit edilerek yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda sentetik kannabinoid, hassas terazi ve suç gelirinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Her iki operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, jandarma ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 2 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi. Şahıslar, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.