"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN GÜLTAK’TAN ‘MERSİN’E GELİN’ ÇAĞRISI

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Türkiye’nin en önemli limanlarının ve serbest bölgesinin Mersin’de olduğuna işaret ederek, iş insanları başta olmak üzere şehir dışında yaşayan vatandaşları sömestr tatilinde kente davet etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Türkiye’nin en önemli limanlarının ve serbest bölgesinin Mersin’de olduğuna işaret ederek, iş insanları başta olmak üzere şehir dışında yaşayan vatandaşları sömestr tatilinde kente davet etti. Gültak, “Ticaret açısından insanlar gelip buradan iş alabilirler. Gittiklerinde kendi iş kollarında ticaret başlatabilirler. Bunu çok önemsiyorum. Gelecek olan iş insanlarının bu yönleriyle de Mersin’den faydalanmalarını istiyoruz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; Mersin İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği’nin (MİYSAD) “Mersin Sizi Çağırıyor” kampanyası kapsamında düzenlendiği söyleşiye katıldı. Derneğin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan söyleşinin moderatörlüğünü MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak yaparken, söyleşiye Başkan Gültak’ın yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok da katıldı.