"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BARIŞ İÇİN 250 BİN LİRA PARA ARIYOR

Mersin’in Tarsus ilçesinde adliye önünde 1 kişinin ölümü ve 3 kişinin yaralanması olayının ardından baba barışmak istiyor.

29 Aralık 2017 tarihinde 2 aile arasında çıkan kavga sonucu adliyelik olan taraflardan Murat Demir (45) silahla Şemsettin Karabaş (65) öldürmüş, çocukları Sebahittin Karabaş (32), Emine Karabaş (30) ve Celalettin Can Karabaş (36) yaralanmıştı.

Olaydan sonra 14 kişinin yargılandığı, 6 kişinin tutuklu olarak devam ettiği davada, taraflardan Murat Demir’in babası Nurettin Demir barış sağlamak için mücadele veriyor.

Barış için 250 bin liraya ihtiyaç olduğunu söyleyen baba Nurettin Demir, bu ateşe bir su serpilmesini istiyor.

Engelli aylığı ile geçindiğini ve kirada olduğunu belirten Baba Demir, “2017 tarihinde oğlum Adalet Sarayı önünde 1 kişi vurdu. 3 kişiyi de yaraladı, çok şükür yaralıların durumu iyi. 2 oğlum ve 4 yeğenim cezaevinde. Çok yüksek bir ceza da aldılar. Ölene Allah’tan rahmet diliyorum. Karşı tarafla barışmak istiyorum. Onlarda 250 bin lira para istiyor. Bizim maddi durumumuz çok zayıf. Bir hayırsever, millet yada devlet kim olursa olsun katkıda bulunursa, bu ateşe su serperse Cenab-ı Allah razı olsun. Kefenin cebi yok, tabutun çekmesi yok. Cenab-ı Allah yardım eden de etmeyen de razı olsun” dedi.