"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN GÜLTAK, 7 MAHALLEDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU, HİZMET VE PROJELERİNİ ANLATTI

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in kırsal yerleşim alanları olan Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Akdam, Iğdır ve Yeşilova mahallelerini ziyaret etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in kırsal yerleşim alanları olan Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Akdam, Iğdır ve Yeşilova mahallelerini ziyaret etti. Bir günde 7 mahalleyi ziyaret eden Başkan Gültak, yatırım yapmak isteyen iş insanlarının önünü açarak Akdeniz’e çektiklerini ve önemli yatırımlar yapılmasını sağladıklarını, bu sayede istihdamın da artacağını söyledi.

Mahalle buluşmalarını sürdüren Başkan Gültak, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin eşlik ettiği buluşmada, bir gün içinde 7 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Gültak, ziyaretlerde hem hizmet ve projelerini anlattı hem de vatandaşların taleplerini dinledi.

“Akdeniz’de barışı tesis ettik, hizmet ve projeleri hayata geçirdik”

İlk olarak Camili Mahallesi sakinleri ile buluşan Gültak, yakın geçmişte terör ve uyuşturucu nedeniyle mağdur olan Akdeniz’de, bugün artık barış, huzur ve kardeşliğin hakim olduğunun altını çizdi. Kentsel dönüşüm projeleri, kültür ve sanat merkezleri, spor tesisleri ve gençlerin eğitimi ve istihdamına yönelik etüt merkezi ve mesleki eğitim projeleri ile Akdeniz’in değiştiğini belirten Gültak, “Göreve geldiğimiz günden bugüne hiç kimseyi ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. En küçüğünden en büyüğüne tüm mahallelerimize hizmet verdik. Barışı ve kardeşliği öne çıkardığımızdan artık Akdeniz’de kavga gürültü yok, herkes işinde gücünde ve huzurlu” ifadelerini kullandı.