"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

MUHARREM İNCE MERSİN’DE

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni’ne imza atan 6 partiye Mersin’den yüklendi.

Metinde Atatürk, laiklik, Siyasi Partiler Kanunu, ön seçim gibi pek çok başlığın olmadığına dikkat çeken İnce, “‘Aman burayı söylemeyeyim Temel Bey’i kızdırmayayım, burayı söylemeyeyim Meral Hanım’ı kızdırmayayım, burayı söylemeyeyim Ali Babacan’ı kızdırmayayım, burayı söylemeyeyim Davutoğlu’nu kızdırmayayım.’ Böyle bir pazarlık, biz yokuz bunun içinde” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, partisinin Mersin il binasının açılışı ve bir dizi program çerçevesinde Mersin’e geldi. İl binasının açılışı öncesinde bir otelde basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde akaryakıta gelen zamları eleştiren İnce, ülkedeki sorunlarının çözümünün Memleket Partisi olduğunu söyledi. Memleket Partisi’nin daha bir yılını doldurmamış yeni bir parti olduğuna işaret eden İnce, “Büyük iddialarla yola çıktık. Allah’ın izni, milletin isteğiyle önümüzdeki süreçte bu ülkeyi uçurumun başından çekip alacağız” diye konuştu.