"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

SEÇER, TARHAN VE ÖZYİĞİT, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli ilçesinde esnaf ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Seçer, “Sosyal belediyecilik, toplumun her kesimine dokunmaktır. Mersin’in dört bir tarafı bizim için eşit. Hizmete susamış, ihmal edilmiş, hizmet bekleyen yerlere pozitif ayrımcılık yapacağız” dedi.

Başkan Seçer, Başkan Tarhan ve Başkan Özyiğit, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı boyunca, Merkez Mahallesi ve Fındıkpınarı Caddesinde bulunan esnafı gezdi, kahvehanede oturan vatandaşlarla sohbet etti. Başkanlar, girdikleri her dükkanda ve sokakta vatandaşların ve özellikle gençlerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı. Üç başkan, Akdeniz Mahallesindeki cuma pazarına da uğradı. Tece Seymenli’de bulunan Mezitli Belediyesi Semt Pazarındaki halk buluşmasına katılan Başkan Seçer ve Başkan Tarhan, saha ziyaretlerini halk buluşması ile sonlandırdı.

Saha ziyaretlerine, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Mezitli Belediyesi meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

“Hizmete susamış, ihmal edilmiş yerlere pozitif ayrımcılık yapacağız”

Başkan Vahap Seçer, yaptığı konuşmada, vatandaşlarla bir araya geldiğinde daha iyi olduğunu ifade ederek, “Mersin’in dört bir tarafı bizim için eşit. Bizim burada vazifemiz, elimizi vicdanımıza koyacağız, hizmeti adaletli bir şekilde dağıtacağız. Hizmete susamış, ihmal edilmiş, hizmet bekleyen yerlere, kadınlara, çocuklara, tüm dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapacağız. Yaş almış büyüklerimize, ninelerimize, dedelerimize, rahatsızlıkları bulunan, evinde bakanı, kimsesi olmayan, kapısını çalacak kimsesi olmayan insanlara pozitif ayrımcılık yapacağız. Belediyecilik bu zaten. Bizim kitabımızda belediye eşittir insan yazıyor. Onların refahı, onların huzuru, onların güveni. Ondan sonra hizmeti yaparız” dedi.