"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

ANNE OSKAY: “KIZIMIN KANI YERDE KALMADI”

Mersin’de eski nişanlısı tarafından sokak ortasında tabancayla defalarca vurularak öldürülen 24 yaşındaki Raziye Oskay’ın katil zanlısına indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi, aileyi bir nebze olsa da sevindirdi.

Mersin’de eski nişanlısı tarafından sokak ortasında tabancayla defalarca vurularak öldürülen 24 yaşındaki Raziye Oskay’ın katil zanlısına indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi, aileyi bir nebze olsa da sevindirdi. Anne Fatma İsmet Oskay, “Adalet yerini buldu. Kızımın kanı yerde kalmadı. Kızım geri gelmeyecek ama o cani hak ettiği cezayı aldı” dedi.
Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Okan Merzeci Mahallesi’nde 10 Ocak 2022 tarihinde meydana gelen olayda, sabah erken saatte işe gitmek için evden çıkan Raziye Oskay’ın yolunu kesen eski nişanlısı Barış Can U., çıkan tartışma sonrası Raziye’yi birçok kez ateş ederek ağır yaralamış, genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan zanlı ise polisin operasyonuyla yakalanıp, gözaltına alınmış, yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.