"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

A MİLLİ TAKIIM BURSA’DA HIRVATİSTAN’A 2-0 MAĞLUP OLDU

A milli futbol takımımız Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında Bursa’da Hırvatistan2ı konuk etti. Milli takımımız karşılaşmayı 2-0 kaybetti ve 3.sıraya geriledi

2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde gruplarda 2. Maçlar sona erdi. A milli futbol takımımız Ermenistan deplasmanında 2-1 lik galibiyetle başladığı elemelere 2.maçta bursa’Da Hırvatistan’ı konuk etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan milliler Cengiz Ünder ve Kerem Aktürkoğlu ile net iki golden yararlanamazken, Hırvatistan ilk atağında Kovaçiçle golü buldu. Maçın ilk yarısında uzatma dakikalarında Hırvatistan Kovaçiçle bir gol daha bularak skoru 2-0’a getirdi.
Maçın 2.yarısında milli takımımız baskı kurmaya çalışsada Hırvat kaleci Livakoviç’i geçemedi ve karşılaşma Hırvatistan’ın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Grubun diğer maçında ise Galler zorlandığı maçta Letonya’yı 1-0 yendi. Maçların ardından oluşan puan durumunda Hırvatlar 4 puan ve averajla liderlik koltuğuna otururken, Galler aynı puanda 2.sırada yer aldı. Millilerimiz ise 3 puanla 3.sırada yer aldı.

Millilerimiz 3.maçında 16 Haziran 2023’te Letonya ile karşılaşacak