"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

BAŞKAN SEÇER: “YAĞMUR SUYU SİSTEMLERİNDE SORUNUMUZ YOK”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de etkili olan dolu yağışına ilişkin Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuzda olduğunu ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de etkili olan dolu yağışına ilişkin Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin herhangi bir olumsuzluğa karşı teyakkuzda olduğunu ifade etti. 4 yıldır çok önemli altyapı çalışmaları yaptıklarını kaydeden Seçer, “Yağmur suyu sistemlerinde bizim sorunumuz yok. Bu 4 yılı muazzam bir yoğunlukta çalışarak çok iyi değerlendirdik” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, görevde oldukları 4 yıl içerisinde gerçekleştirdikleri altyapı çalışmaları sayesinde yoğun yağmur ve dolu yağışlarına karşı hazır olduklarını vurguladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘şiddetli fırtına ve yağış’ uyarısı öncesinde harekete geçerek, kentte büyük bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirten Başkan Seçer, ekiplerin dün yaşanan dolu yağışında da teyakkuzda beklediklerini kaydetti.