"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

HATAY’DA İŞ YERLERİ YIKILAN ESNAF, MERSİN’DE AÇILAN STANTLARLA AYAKTA KALIYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkımın gerçekleştiği Hatay’ın Antakya ilçesinde iş yerleri yıkılan esnaf, Mersin’de gerçekleştirilen Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinliği ile ayakta kalmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkımın gerçekleştiği Hatay’ın Antakya ilçesinde iş yerleri yıkılan esnaf, Mersin’de gerçekleştirilen Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinliği ile ayakta kalmaya çalışıyor. Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz, etkinlikteki amaçlarının para olmadığını belirterek, “Hatay’ın ayakta olduğunu göstermek istedik” dedi.

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde Mersin Valiliği himayesinde, Yenişehir Belediyesinin katkılarıyla Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinlik alanı açıldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz’ün katılımıyla gerçekleştirilen stant açılışında, esnaflar ve sanatçılar ürettikleri ürünleri Mersinlilerin beğenisine sundu.