"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

AYLIK 2 MİLYON KAPASİTELİ TARSUS EKMEK FABRİKASI TÖRENLE AÇILDI

Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan aylık 2 milyon ekmek kapasiteli Hak Ekmek Fabrikası, törenle hizmete açıldı. Fabrikada üretilen ekmekler halka 4.5 liradan satışa sunulurken, Ramazan ayında ise 1 TL’den satılacak.

Kemal Paşa Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi içerisinde yapımı tamamlanan Halk Ekmek Fabrikası, Tarsus Belediyesince düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’den aday gösterilmeyince partisinden aday olan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a sahip çıkarak, Bozdoğan üzerinden CHP’yi eleştirdi. Bozdoğan’ın, 2019 seçimlerinde CHP’den Tarsus Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan İnce, “5 sene sonra birileri keyfi olarak ’seni aday yapmıyorum’ diyor. Şöyle yapsalar anlayacağım. CHP üyelerinin önüne sandık koyarlar. Sandıktan da Haluk Bozdoğan çıkamaz, tamam, çekilirsin kenara başkası olur. Peki böyle sandık koymuşlar mı? Hayır. Peki bir hırsızlığı, bir yolsuzluğu duyulmuş mu? Hayır. Var mı duyan içinizde? Ben duymadım. O zaman siz bu ülkede demokrasi istiyorsanız, bu ülkenin zenginleşmesini istiyorsanız, bu ülkenin demokrasisine katkı sağlamak istiyorsanız, bu derebeyliğine son vermelisiniz. Bu bir derebeyliktir, bu ağalık, paşalık düzenidir. Yani CHP’nin İstanbul’da oturan milletvekiline Tarsus’u dizayn ettirmeyin” dedi.

İnce, konuşmasının sonunda vatandaşlardan, 2024 Mart ayındaki seçimlerde Memleket Partisi’nden aday olan Bozdoğan’a destek vermelerini istedi.